Referenties Psybel/Psyned

Met jullie hulp hebben wij in korte tijd veel meer klanten in onze praktijk erbij gekregen.
Sabine - Psycholoog Leiden

Ik ervaar een enorme groei en aanwas in mijn praktijk sinds de site in de lucht is. Dank jullie wel!
Miranda - Psycholoog Heemskerk.

depressie

Wat voel je als je depressief bent?
Een depressie is een stemmingsstoornis die diep ingrijpt op je bestaan.

Bij een depressie ervaar je een intens gevoel van verdriet. De wereld lijkt kleurloos en levenloos. Je wordt overmand door schuld- en minderwaardigheidsgevoelens. Je bent wanhopig en eenzaam en je denkt vaak over de dood of over zelfdoding.

Je hebt moeite om in slaap te vallen en je wordt herhaaldelijk wakker, vooral vroeg in de ochtend. Je hebt geen zin meer in seks en kunt nergens van genieten. Door een slechte eetlust en gewichtsverlies kun je mager worden en bij vrouwen kan zelfs de menstruatie uitblijven.

Om uit deze zware periode te komen heb je hulp nodig. Wij kunnen je die bieden.

Behandeling
Depressie kan meestal met succes worden behandeld. Het is immers geen karaktergebrek of een teken van verminderde geestelijke vermogens.

De eerste stap is praten. Praten over je gevoelens en over wat je dwarszit. Samen met je psycholoog bekijk je wat voor jou de beste therapie is. Je leert omgaan met bepaalde situaties. Je leert anders naar jezelf en naar de omgeving kijken. Met ondersteuning en begeleiding helpen we je het leven weer op te pakken.

Wil je weten of je een depressie hebt? Doe dan de depressie zelftest, het duurt maar 3 minuten en je krijgt direct online de uitslag.

Wij behandelen onder andere