Referenties Psybel/Psyned

Met jullie hulp hebben wij in korte tijd veel meer klanten in onze praktijk erbij gekregen.
Sabine - Psycholoog Leiden

Ik ervaar een enorme groei en aanwas in mijn praktijk sinds de site in de lucht is. Dank jullie wel!
Miranda - Psycholoog Heemskerk.

online therapie

Je wilt liever niet naar een psycholoog
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet naar een psycholoog kunt of wilt. Misschien kun je lastig het huis uit, misschien past het niet in je dagschema. Of misschien vind je dat net even een te grote stap. In dat geval kan Internet Therapie uitkomst bieden.

Internet Therapie

Internet Therapie biedt psychologische hulp vanuit je vertrouwde omgeving. Je hoeft geen afspraak te maken voor een intakegesprek of periodieke gesprekken bij een psychologenpraktijk. Dit heeft meerdere voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld geen vrij te vragen aan je werkgever en heb je geen reistijd. Maar het grootste voordeel van Internet Therapie is dat je vanuit je eigen omgeving aan de slag gaat met jezelf.

Klachten
Je kunt met de volgende klachten terecht bij Internet Therapie: 

  • Depressie
  • Relatieproblemen
  • Angst- en/of paniekklachten
  • Seksuele problemen
  • Traumaverwerking
  • Rouwverwerking


Begeleiding door een ervaren psycholoog

Met online therapie krijg je inzicht in waar je klachten vandaan komen en wat je er aan moet doen. Je wordt hierbij begeleid door je eigen ervaren online psycholoog. Er is geen wachtlijst dus je kunt direct beginnen.


Gratis intake en behandelplan
Als je je aanmeldt voor Internet Therapie ontvang je eerst enkele vragenlijsten. Hier zit onder andere een algemene en stemmingsvragenlijst bij. Als je meer specifieke klachten hebt kunnen er nog extra vragenlijsten toegevoegd worden. Met het invullen van de vragenlijsten ben je ongeveer tussen de 5 en 20 minuten bezig.

Aan de hand van je aanmelding en ingevulde vragenlijsten wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. In dit behandelplan staat de uitkomst van de vragenlijsten, het te volgen traject en een inschatting van het aantal benodigde sessies. Ook worden de kosten genoemd. Dit intaketraject is gratis en vrijblijvend. Pas na ontvangst van het behandelplan bepaal je of je bij Internet Therapie in behandeling wil.

Behandeling
Meestal zijn er 5 a 6 online sessies nodig. De behandeling heeft een duidelijke structuur. De eerste sessies zijn bedoeld om inzicht te verwerven in je gedachtepatronen. Je zult al snel merken dat je hier zelf invloed op kan utioefenen en hier op een positievere manier mee om kan gaan. In latere sessies werken we het aanpakken van je gedachten naar meer helpende, positieve gedachten.

Dit doen we bijvoorbeeld via het bijhouden van gedachtenschema's en andere huiswerkopdrachten. Huiswerk is namelijk een belangrijk onderdeel van de therapie en zorgt ervoor dat je ook in je vrije tijd bezig blijft met het werken aan en verbeteren van je klachten.

Tarieven
E
en sessie kost € 60,00. Gemiddeld heb je 5 sessies nodig, waardoor de totale kosten uitkomen op € 300,00. Je kunt kiezen of je per sessie of in een keer wilt betalen. De factuur of facturen ontvang je per mail, waarna je het bedrag over kunt maken. Je ontvangt dus nooit post van Internet Therapie.

Contact
Wil je meer weten over Internet Therapie of je aanmelden? Ga dan naar de website Internet Therapie of bel naar 085-4019679.