Referenties Psybel/Psyned

Met jullie hulp hebben wij in korte tijd veel meer klanten in onze praktijk erbij gekregen.
Sabine - Psycholoog Leiden

Ik ervaar een enorme groei en aanwas in mijn praktijk sinds de site in de lucht is. Dank jullie wel!
Miranda - Psycholoog Heemskerk.

Over ons

Psybel (Psychologen België) is een samenwerkingsverband van onafhankelijke en zelfstandig gevestigde psychologen. We helpen cliënten bij het vinden van een geschikte psycholoog in hun nabije omgeving.

Opdat cliënten ons beter kunnen vinden
Wij hebben onze krachten gebundeld zodat cliënten ons makkelijker kunnen vinden op het internet in België. Deze website is daar een voorbeeld van. Via Psycholoog in de Buurt vind je snel en eenvoudig een goede psycholoog in jouw nabije omgeving.

Jij als cliënt staat centraal bij Psybel. We vinden het belangrijk dat jij een geschikte psycholoog vindt die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Ook willen we je kwaliteit garanderen.

Onafhankelijke klachtencommissie
Onze psychologenpraktijken zijn daarom altijd aangesloten bij een beroepsvereniging zoals de Psychologen Commissie of de Belgische Federatie van Psychologen. Dat betekent dat onze praktijken werken volgens bepaalde afspraken die de betreffende beroepsgroep gemaakt heeft. Afspraken over eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Deze beroepsverenigingen hebben bovendien een onafhankelijk klachtencommissie waar je terecht kunt als je klachten hebt over onze dienstverlening.