Alexander Mikolon

Alexander Mikolon

Over mijzelf

Je bent hier niet zomaar. Misschien maak je je zorgen. Zit iets je dwars? Of ben je vastgelopen of je weet ‘dit kan ik even niet alleen.’ Wat er ook speelt, ik kan je waarschijnlijk helpen.

Ik besteed er veel tijd aan, om je te leren kennen. Dat is belangrijk om precies die technieken te selecteren waar jij bij gebaat bent. De behandelingen zijn altijd opbouwend en positief. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is - soms kunnen de sessies heel confronterend zijn. Dat is allemaal onderdeel van het werk dat je te verzetten hebt.

 

Bezoek mijn website >

Referenties Psybel/Psyned

Met jullie hulp hebben wij in korte tijd veel meer klanten in onze praktijk erbij gekregen.
Sabine - Psycholoog Leiden

Ik ervaar een enorme groei en aanwas in mijn praktijk sinds de site in de lucht is. Dank jullie wel!
Miranda - Psycholoog Heemskerk.

Psycholoog Sint-Niklaas

Mijn natuurlijke plek tussen mensen, mijn vanzelfsprekende hang naar hulpverlenen en mijn grote interesse in het innerlijk leven kwamen samen toen ik psychologie ging studeren. Het moment dat je iemand helpt met die moeilijke en soms moeilijk toegankelijke processen van binnen is voor mij nog altijd wonderbaarlijk.

In de praktijk
Na mijn studie ben ik meteen gaan werken, ook meteen in een eigen psychologenpraktijk in Sint-Niklaas. Naast werk op een interne afdeling voor psychotische stoornissen, als begeleider voor mensen die begeleid wonen en HR-personeels-begeleider heb ik zelfstandig gewerkt.

In mijn praktijk help ik mensen met heel uiteenlopende problemen, volwassenen, jongeren en gezinnen waar de opvoeding stroef verloopt. Wil je weten of ik ook jou kan helpen. Bel of mail me dan snel, ik leer je graag kennen!

Alexander Mikolon Ankerstraat 54/5
9100 Sint-Niklaas

Bekijk contactgegevens
0493 56 12 00
secretrariaat@psybel.be