Referenties Psybel/Psyned

Met jullie hulp hebben wij in korte tijd veel meer klanten in onze praktijk erbij gekregen.
Sabine - Psycholoog Leiden

Ik ervaar een enorme groei en aanwas in mijn praktijk sinds de site in de lucht is. Dank jullie wel!
Miranda - Psycholoog Heemskerk.

relatietherapie

Met relatietherapie jullie relatie weer op de rit
Het draagvlak van je relatie rust op een emotionele basis. Samen delen jullie gedachten en gevoelens. Wankelt jullie basis? Kunnen jullie elkaar onvoldoende bereiken? Is bijvoorbeeld de balans zoek van zelfstandigheid en onafhankelijkheid?

Een relatie heb je met z’n tweeën, relatieproblemen dus ook. Samen werken aan je relatie, je bewust worden van jullie pijnpunten en valkuilen. Het is niet makkelijk. Professionele therapie kan helpen jullie relatie weer op de rit te krijgen.

Met elkaar of zonder elkaar
Er bestaat geen ideale oplossing. Wees eerlijk over je gedachten en gevoelens. Bespreek wat je zou willen. Op basis daarvan kunnen jullie besluiten tot scheiden of blijven.

Jullie relatietherapeut helpt om tot een goed doordacht besluit te komen. Als jullie besluiten tot een scheiding begeleidt de therapeut jullie naar een respectvolle afronding. Iets wat zeker als er kinderen in het spel zijn van onschatbare waarde is.

Heb je vragen over je relatie?
Stel deze GRATIS aan onze ervaren relatietherapeuten en klik door naar onze forum pagina.

Denk je dat je psychische problemen hebt? Test jezelf en doe de psybel zelftestdeze test duurt ongeveer 3 minuten en je krijgt direct online de uitslag.

Wij behandelen onder andere